Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Meštani blokovske površina, koja se nalazi uz Turgenjevu ulicu u Novom Sadu, dobili su novu uređenu površinu, koja je obuhvatila rekonstrukciju betonskih i asfaltnih pešačkih staza i izgradnju novih

Radovi su okončani krajem decembra protekle godine, a danas je rekonstruisano igralište obišao gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić i istakao da je vrednost investicije je 57,5 miliona dinara i da će grad nastaviti se ulaže u ovakav vid projekata.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

– Mi u budžetu Grada Novog Sada za ovu godinu podelili smo 80 miliona dinara za uređenje blokovskih površina. Nastavljamo i nadamo se da ćemo u rebalansu budžeta zajedno sa Autonomnom Pokrajinom Vojvodinom obezbediti još dodatnih sredstava, za uređenje blokovskih površina- istakao je Đurić.

Na blokovskoj površini urađeni su tereni za košarku i mali fudbal, pešačke staze, uređeno je zelenilo. Za one najstarije postavljen je sto za šah, 30 novih klupa i 24 kante. Pored toga biciklisti su dobili parking, a blokovsku površinu krasi i teretana na otvorenom. Oba terena kao i dečije igralište presvučeni su tartanom.

Foto: nsuzivo.rs

Gradonačelnik je podsetio da je do sada urađena blokovska površina “četiri kule” kod Kvantaške pijace, u Ulici Marka Miljanova i Beogradskog Keja, blokovska površina u Ulici Lasla Gala i Vojvođanske, kao i u Ulici Stevana Musića i Maksima Gorkog. U toku je treća faza radova u Ulici Bate Brkić.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
11/01/2023 13:56

Milane od kada si prodao dusu djavolu za 30 srebrnjaka, kod mene si odvrmorio… 🙂

Last edited 17 dana ranije by SNS Uzivo
Komsinica
11/01/2023 14:13

A u Petrovaradinu prodali igraliste da bi nikla jos jedna ugrada.