Foto: nsuzivo.rs

Pred sam start Svetskog prvenstva u Kataru danas smo obišli Katoličku portu da proverimo da li su Novosađani popunili svoj album za Svetsko prvenstvo 2022. godine

Primećujemo da je ovog vikenda Novosađana manje, a razlozi su popunjeni albumi i hladnije vreme koje ih je sprečilo da prošetaju do Porte i zamene svoje duplikate.

Naš sagovornik kaže da ga nije mrzelo da ovog vikenda iz Futoga dođe do grada kako bi pronašao poslednje 4 sličice koje su mu nedostajale u albumu.

– Ostale su mi još 4 sličice i to sam danas rešio. Sad prvenstvo može na miru da se gleda – kroz smeh govori naš sagovornik.

Foto: nsuzivo.rs

Ono što može da se primeti je da strast prema sličicama ne poznaje za godine, tu su deca, mladi, ali i stariji koji kažu da album rado popunjavaju pred svako Svetsko prvenstvo.

– Tradicionalno pratimo prvenstvo i sakupljamo sličice, danas sam došao da prikupim sličice za unuka, nama je ostalo još 16 i album je popunjen – rekao je naš sugrađanin za NS Uživo.

Za ljubitelje samolepljivih sličica zadatak je bio da se sakupi 638 kako bi album bio popunjen. Danas su nam prisutni u Porti pokazali da su sa uživanjem to učinili i da sa većim zadovoljstvom prate kada znaju da i naša reperezntacija učestvuje.

Sakupljanje traje od avgusta, a vikendom ovaj deo grada je bio namenjen za čuvenu “menjažu”.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments