Foto: facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana
Deo Ulice Radomira Raše Radujkova, od Bulevara Slobodana Jovanovića ka Bulevaru Evrope, od danas, 23. novembra biće otvoren za saobraćaj nakon rekonstrukcije.

Istovremeno, radovi počinju na suprotnoj strani saobraćajnice, od Bulevara Evrope ka Novom naselju.

U ponedeljak, 21. novembra, počeli su radovi na poslednjoj deonici Futoške ulici, predviđenoj za ovu godinu, od Bulevara Evrope do Hajduk Veljkove ulice. Saobraćaj se odvija dvosmerno, u suprotnoj kolovoznoj traci.  U toku je i popravka kolovoza u Ulici Petefi Šandora, na deonici od Gorana Kovačića do Senteleki Kornela, a završetak se očekuje do kraja nedelje.
Saobraćaj je zbog radova obustavljen na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do pred Novosadsku ulicu. Završetak radova predviđen je za petak, 25. novembra, kada će početi sanacija treće deonice, od Novosadske ulice do kružnog toka. Dok traju radovi, za pristup Institutu građani treba da koriste pravac iz centra Sremske Kamenice, kroz Železničku ulicu. Redovno odvijanje saobraćaja na Putu doktora Goldmana biće uspostavljeno sredinom iduće nedelje.
U Sremskoj Kamenici u toku je i sanacija kolovoza u Ulici Marka Oreškovića.
Takođe, u toku su radovi i u delu Ulice kraljevića Marka, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, kao i u delu Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske).
nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments