Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava poreske obveznike fizička lica, preduzetnike i pravna lica da je 14. novembra 2022. godine, dospela za plaćanje 4. rata godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu.

Blagovremenim izmirivanjem poreza u zakonom propisanim rokovima obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate koja na današnji dan iznosi 14,5%.

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice povodom dospeća 4. rate godišnjeg poreza na imovinu zainteresovana lica pored šalter sale u Ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26, izdvojenog šalter mesta u prostorijama JKP „Informatika“ na Bulevaru Slobodana Jovanovića br. 15, info-pulta Gradske poreske uprave u TC „Promenada“, mogu dobiti i putem elektronske pošte na mejl adresu gpu@novisad.rs, kao i na brojeve telefona: 4871-707, 4871-751.

Foto: Grad Novi Sad

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada poziva sugrađane da se informišu o stanju svojih obaveza po osnovu poreza na imovinu i obaveštava da će u te svrhe Info-pult Gradske poreske uprave u TC „Promenada“ raditi ove subote u vremenu od 12 do 20 časova.

Zajedno gradimo naš Grad.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments