Žarko Bogosavljević novinar portala 021, ali i jedan od najglasnijih agitatora nasilnih protesta navodnih ekologa u Novom Sadu, večiti bundžija i ekstremni komunista, a sve pod okriljem nezavisnog novinarstva, krije svoju stvarnu biografiju kao zmija noge!

 

Za to ima i dobar razlog jer kako portlal NS Uživo saznaje iz više nezavisnih izvora, Bogosavljević koji se godinama predstavlja kao beskompromisni borac protiv korupcije i partijskog uhlebljenja, svojevremeno je bio urednik ne samo partijskih već i desničarskih novina! Za to je uzimao i masnu apanažu kao lažni (fantomski) radnik JP Informatika!

 Veličao Ratka Mladića, a masno naplaćivao nedolazak na posao

– Bogosavljević je 2013. godine pogazio svoje “tvrde” levičarske i jugoslovenske principe, pa je vodio “Novine novosadske”, glasilo stranke Treće Srbije koja je javno podržavala projekat Velike Srbije, ali i otvorenu podršku generalu Ratku Mladiću. Zbog uređivačke politike koja je odgivarala desno orijentisanoj Trećoj Srbiji, Bogosavljević je nagrađen ugovorom u Informatici kojom je tada upravljala ta stranka – otkrivaju izvori NS Uzivo i dodaju da se Bogosavljević nijednom nije pojavio na radnom mestu, ali da je za to redovno uzimao platu koja je bila gotovo duplo veća od stručnjaka koji su u toj firmi pošteno radili godinama unazad!

Izvor dalje otkriva, da stvar bude gora, ne samo da Bogosavljević nije napustio redakciju iz ideoloških razloga, već je bio i previše lojalan u koketiranju sa ljotićevskim principima.

Ipak, njegovim tadašnjim gazdama koje su u to vreme bile na čelu Treće Srbije smetalo je navodno Bogosavljevićev bledunjav stil pisanja i nedostatak znanja kad je reč o pravopisu, te su mu se zato i zahvalili na saradnji. Što bi narod rekao- najurili su ga.

Ovaj vrhunski primer licemerja oslikava sve vođe i propagandiste nasilnih protesta, gde se Bogosavljević posebno ističe. Dok poziva na linč ljudi koji su unapredili Novi Sad i državu i peva “padaj silo i nepravdo”, prećutkuje da je nepravda bila i kada je na ne mnogo transparentan način izmuzao od građana više stotina hiljada dinara za izmišljeno radno mesto.

Ko uopšte može verovati takvim ljudima?

 

 

nsuživo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ozren
08/12/2021 12:04

Svaki novinar je za mene isti svi se prodaju politici pre ili kasnije.To je realnost.

Darinac
08/12/2021 14:00

Crveni gmaz, dobro je da je neko napisao istinu o njemu i komunjarskom 021.rs.

Pravda
08/12/2021 15:16

Konacno da ispliva istina!