Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić govorio je o aktuelnim radovima u Ulici Modene kao i kada će biti završena podzemna garaža sa parterom kod Banovine, koja će služiti svim građanima za parkiranje vozila.

– Što se tiče radova u Ulici Modene, sve teče kako je i ugovoreno. Očekujemo, prema dinamici kojom se odvijaju, da ćemo na leto ove godine krenuti da radimo parter Modene. Za to vreme će otpočeti unutrašnji radovi gde će biti natkrivena garaža i onda ćemo u martu ili aprilu 2024. godine imati garažu kao parking za sve građane koji budu dolazili u Novi Sad i u centar grada – rekao je Đurić.

Budući izgled podzemne garaže kod Banovine; foto: UGZINS/Ustupljene fotografije

Osvrnuo se i na aktuelne radove na podzemnoj garaži kod Banovine i istakao:

-Kada je reč o Banovini, danas je koncesionar, po elaboratu koji je radio FTN, krenuo sa sanaciom Skupštinske zgrade Autonomne pokrajine Vojvodine. Što se tiče gradnje, parter treba da počne da se radi u maju ove godine. Zatim se nakon toga, nesmetano radi unutrašnjost garaže i najkasnije početkom 2024. godine garaža će biti gotova sa parterom i biti slobodna za parkiranje vozila – zaključuje Đurić.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments