Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradonačelnik Miloš Vučević primio je danas u Gradskoj kući 32 komunalna milicajca i najavio je pojačanje ovog sektora na skoro 100 zaposlenih u gradu. 

-Delokrug njihovog rada nije samo centar, ljudi zaboravljaju da oni pokrivaju teren od Stepanovićeva do Kovilja i od Budisave do Begeča, a rade 24 časa, svih sedam dana u nedelji – istakao je Vučević.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Prvi čovek Novog Sada napomenuo je da nije jednostavno ulaziti u konflikt sa onima koji krše zakon i ugrožavaju prava drugih ljudi, te da budu trpeljivi.

-Namera Grada je i da trajno reši pitanje objekta Uprave za inspekcijske poslove, da obezbedimo najbolje uslove za rad zaposlenih – rekao je Miloš Vučević.

Ognjen Mandić, komunalni milicajac, obratio se prisutnima u ime novozaposlenih.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

– Gradonačelnik je kriterijume za upravljanje gradom postavio veoma visoko, tako da je onda na nama da naš posao obavljamo uz stalnu svest da na grudima nosimo grb slobode, grb Grada Novog Sada kojeg predstavljamo – naglasio je Mandić.

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
bole
22/03/2022 11:52

kad bi radili svoj posao kako treba bilo dovoljno njih 30. uopšte se ne primećuje njihov rad sem što se vozikaju po gradu. Bulevari prepuni nepropisno parkiranih vozila, pogotovo noću. Ceo telep prepun grafita F89.

Oposit
22/03/2022 13:41
Reply to  bole

I to sve od nasih para…

Gradski fond - NS
22/03/2022 15:26
Reply to  bole

Biće primećen njihov rad uskoro, čim se malo bolje opreme počeće drastičnije kažnjavanje nego do sada a kada se naoružaju, onda tek čekajte da vidite šta će sve da rade, ima da se čudite i onda nećete sigurno reći da se njihove aktivnosti ne primećuju, samo polako…!!

Tomislav
22/03/2022 20:45

Sreca nasa njih sve vise a na poslu nigde oh nema mesecima oh Niko Nije video u Petrovaradin u koji je postao ruglo o leglo javasluka

Dragan
22/03/2022 22:30

Bolje ih smanjiti a naterati ih da rade nešto.