Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i budući potpredsednik Vlade Srbije bio je gost u emisiji “Grad i mi” na RTV-u, gde je govorio i o situaciji u JGSP “Novi Sad”.

Na pitanje da li će biti poskupljenja karata u JGSP “Novi Sad”, Vučević je istakao da je Grad dobio zahtev JGSP-a da poskupi cena karte.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Kada smo dobili tu računicu mi smo, pre svega, hteli da zaštitimo kategoriju đaka, studenata i penzionera, ali Grad će morati da izdvoji više para za GSP. Dajemo više para da ne moraju građani da plaćaju duplu cenu karte karte. Zato Grad mora da da više para za GSP. Sve uštede koje treba da uradimo neće biti bez pomoći Grada- reči su aktuelnog gradonačelnika.

On je naglasio da će plate ići preko 100.000 dinara sa novim povećanjem, od Nove godine, za vozače, kao što će i vaspitačice “Radosnog detinjstva” dobiti povećanje.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Menjaju se stvari na bolje. Negde su neodgovorna rukovodstva, ali je mnogo bolje stanje nego što je bilo. Nama je 2013. godine pretio krah javnog sistema, zbog dugova- istakao je Vučević.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
PoP
09/10/2022 15:55

A kada ćete dozvoliti povećanje taxi usluga? Vozimo po ceni četvrtine litre goriva kilometar. Ili vam je to dogovor sa vlasnikom Crvenog taxija.