Nepokolebljive, ideološki isključive, ostrašćene i pune frustracija, dok se kamere ne ugase. Tako se može opisati razvojni put Marinike Živku Čobanu Tepić koja na ruci nosi prsten DSS-ovca Milana Tepića koji će pre zapevati “Marš na Drinu” nego “Internacionalu”, ali i Ane Lalić, otrovnog pera koja je, javna je tajna, bila dugogodišnja “prijateljica” prve kokarde novosadske politike, Vladimira Jelića.

Kao u opskurnoj pesmi, zakleta antifa aktivistkinja i novinarka Ana Lalić pokazala je da uprkos ideološkim načelima “voli momke koji piju rakiju, jer mirišu na Srbiju”, pa je crvene tekovine koje joj teku venama zanemarila radi veze sa četnikom Jelićem.

Istina, zanemarila ih je i radi posla u Pozorištu mladih i to pod vladavinom mrskog SNS-a, ali to drugom prilikom (a, biće ih).

Iako nam nije manir da se bavimo privatnim životima, ova veza pokazuje svu principijelnost uzdanica komunističke propagande, ali i besmisao protesta: kao što su se crvena Ana i ravnogorski Vlada šetali ruku pod ruku ismevajući pristalice i jednog i drugog, tako i danas šetaju petokrake i kokarde dok razbijaju grad.

Ana i Vlada su makar znali zbog čega šetaju, doduše po mraku i tajno, imajući u vidu ogromnu materijalnu korist od laganja naroda, a ovi pojma nemaju – ni o ekologiji, ni o ideologiji, ni o životu.

Pristojna i čestita Srbija, odnosno 99 posto građana, drži se svog mišljenja, stava i časti za razliku od nabrojanih, pa ni na ulicu ni u stan ne idu sa “neprijateljem”.

Zato ova besmislena prevara i neće proći!

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Brrr
07/12/2021 16:16

Vlada- Lopov.