Foto: nsuzivo.rs

Nakon što su 12 dana imali tempo rada od skoro 12 sati, polaznici master klasa svetski proslavljenog Stefana Milenkovića održali su koncert u Gradskoj koncertnoj dvorani u Muzičkoj školi “Isidor Bajić”.

U Novom Sadu nam se predstavljaju polaznici iz Srbije – Anastasija Tomić, Andrijana Durmišević, Jovana Savić, Lana Zorjan, Marija Tunić, Olivera Mitrović, Sofija Glavičić i tri studenta iz inostranstva, Jakub Sedláček (Češka), Matej Mihaljević (Hrvatska) i Pietro Milzani (Italija).

Stefan Milenković održao je drugi master klas, ovog puta u našem gradu; foto: nsuzivo.rs

-Svi oni su imali dovoljno želju, znatiželju i disciplinu da rade, i na kraju krajeva talenat, a svako od njih će se predstaviti sa kompozicijama koje su pripremali. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u ovom master klasu i platformi “Srbija stvara”, kao i Dragani Lončar, asistentkinji- rekao je na početku Stefan Milenković.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Primedba
20/08/2022 15:02

Lepo! A niko da spomene pijanistkinju i korepetitorku Hildu Švan, koja je za klavirom pratila ceo koncert, i sve polaznike master class-a?!

Podrška korepetitoru
21/08/2022 13:27

Stefan Milenković je divno rekao da je pijanistkinja Hilda Švan Herkules masterklasa, jer količina posla i kvalitet sa kojim ga je ona obavila je za većinu smrtnika nemoguća misija! Svaka ti čast, Hilda! Autoru članka, informiši se bolje.