Foto: Screenshot Youtube
Daniel Dukić na društvenim mrežama poznatiji kao Duluvra, našao se u srcu drame koja se već satima odvija u Ulici cara Dušana, u Novom Sadu.

Glumac humorističnog serijala Dnevnjak, zaključao se u svoj stan uz pretnje da će sebi oduzeti život. Daniela pubika najbolje poznaje iz njegovih uloga u Dnevnjaku, koji je nakon emitovanja prve sezone na Radio-televiziji Vojvodine, nastavio da se prikazuje na Jutjub platformi, gde je zabeležio veliki uspeh. Najpoznatija replika, koja je obeležila njegovo ućešće u ovom programu glasi “Voćkice su mi život upropastile”.

Nakon završetka ovog serijala, Danijel, Miloš i Mihajlo prelaze na novi projekat realizovan u saradnji sa kompanijom MaxBet. Betparačke priče, kako je duhovito nazvan novi serijal, opisuju svakodnevicu trojice prijatelja, koji su pasionirani ljubitelji sportskog klađenja. Već nakon emitovanja prive epizode, Betparačke priče postaju pravi hit na internetu.

Danielov privatni život nikada nije bio tema kojom su se bavili mediji. On kao i ostatak postave Dnevnjaka, uvek su bili u žiži javnosti zbog originalnog humora i dobre glume, naročito za ekipu mladih ljudi, koje nije imala prethodnog iskustva u radu pred kamerama.

Zašto se Daniel odlučio na ovakav potez, ostaje nepoznanica. Novosadska javnost, vrlo je podeljena kada je u pitanju današnja drama. Jedni veruju da je ovo očigledan poziv u pomoć, dok drugi smatraju da je ponašanje mladića zamajavanje policije, vatrogasaca, i svih onih koji već satima dežuraju na licu mesta.

Niz reakcija izazvala je i Danielova odluka da svoje ponašanje i sve što se oko njega dešava, podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. Tako se na njegovim Tik-Tok i Instagram profilima mogu videti snimci koje je zabeležio u satima koje je proveo zaključan u stanu. Svedoci događaja u Ulici cara Dušana, navode da je mladić u više navrata izlazio na terasu, pretio, ali i plesao go do pojasa.

Jedan od takvih klipova, koje je napravio u toku današnje drame, posvetio je i našem portalu.

Video je preuzet sa Instagrama ovog jutjubera.

nsuzivo.rs

7 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ozren
19/12/2021 16:36

Decko je iskren…

jole
19/12/2021 17:31

skontao vas momak

Anja
19/12/2021 21:27

Ocigledno ovom momku je potreban psihijatar.

Dejan
19/12/2021 21:59

Idiot! U zatvor i da cisti sneg i smece po gradu. Ko zna koliko je pomoci trebalo pravim ljudima a nisu je dobili zbog ovog idiota!

Stoka ba mrezama
20/12/2021 05:24

Ko želi da se ubije, ne traži pažnju medija. IDIOT, da bi digao rejting na rmežama

Mladen
20/12/2021 07:35

Prepotentna dokona budala, zbog kojih treba ponovo uvesti vojni rok od 24 meseca, pa nek čisti lišće i riba WC, za boljega i nije.

Rakic
21/12/2021 13:30

Koliko smo mi bedni ljudi,vidi se po komentarima.Ko smo mi da osudjujemo momka?Jel zna neko zaista pravu pricu?!Mali i bedni ljudi i sve nas je vise