Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Novu energiju i potencijal KK Vojvodina prepoznala je još jedna uspešna kompanija sa sedištem u Novom Sadu, Continental Automotive Serbia koja će narednih godinu dana imati status zlatnog sponzora ovog košarkaškog kluba

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Željko Rebrača, proslavljeni srpski košarkaš i predsednik upravnog odbora, istakao je da su napravili petogodišnji plan.

-Želimo da vratimo KK “Vojvodinu” na evropsku mapu, tamo gde joj je i mesto. Želimo da bude rasadnik talenata u Srbiji. Ovo je momenat koji je mnogo bitan jer nam je potrebna podrška i ovim budem bih se javno zahvalio Kontinentalu i Gradu Novom Sadu.

Saša Ćoringa, generalni direktor kompanije Kontinental u Srbiji, naveo je da je veoma ponosan što je Kontinental zlatni sponzor kluba.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Ja vas pratim od kad ste igrali za reprezentaciju Srbije. Košarka je jedan od najznačajnijih sportova u Srbiji. Zato smo danas ponosni da ćemo imati projekat zajedno i verujemo u klub “Vojvodina”. Tu smo da pomognemo, jer i Kontinental ima neke vrednosti koje su slične sportu, a to je strast za pobedom- rekao je Ćoringa.

Rebrača je na kraju uručio i poklon košarkašku loptu sa svojim potpisom Saši Ćoringi i Edvinu Van Der Ka, iz kompanije Kontinental.

nsuzivo.rs

 

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vidoje
17/11/2022 14:02

Ko ce kome ako ne svoj svome 🙂 svabe i vosa LOL

Imt
17/11/2022 16:03

Tragedija, ovaj čovek nije mogao svoju firmu da vodi, a sad mu dajete tuđe pare u ruke. Ima li iko da razmišlja.