Foto: Printscreen Instagram

Od Srbije do Belgije, Nemačke, Holandije i to sve u Zastavi 101! Nema toga šta “Stojadin”, Marko i Bojan ne mogu da pređu, a sve to u saradnji sa NURDOR-om za decu obolelu od raka u našoj zemlji. 

Foto: Printscreen/Instagram

Prva stanica im je bio Kiškunhalas u Mađarskoj, gde su se videli sa prijateljima koji su podržali ovu humanitarnu ekspediciju. Putešestvije se nastavilo do Poljske, do Ržesova i Krakova. U glavnom gradu Češke ugostila ih je Ambasada Srbije i Njegova ekselencija Berislav Vekić.

U nemačkom Bremenu dočekao ih je Srpski kulturni centar, a “Kec” je srdačno dočekan i u Holandiji, i to čak u tri grada. Od Amsterdama do Luksemburga potrebno je preći preko 300 kilometara, ali izgleda da to nije problem aranđelovačkom “Kecu”. Iz Luksemburga zaputili su se ka Belgiji.


Zastava Humanosti došla je i do Nemačke, gde ih je dočekao naš konzul Srbije u Štutgartu, a Marko i Bojan obišli su i Srpsku pravoslavnu crkvu, Hram Sabor Srba svetitelja.

Ekspedicija se završila u Sloveniji, sa divnim pogledima iz “Stojadina”. Zastava humanosti “mahala” je i vozila kroz 12 zemalja.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments