Foto: novisad.travel

Na Fejsbuk profilu Kafe picerije “Panter”, sve posetioce i prijatelje “sačekala” je objava o zatvaranju ovog ugostiteljskog objekta nakon postojanja od 25 godina

– Sada kada se bliži kraj našeg dugogodišnjeg poslovanja, želeli bismo da vam se zahvalimo na svemu što ste nam pružili u ovih skoro četvrt veka. Od 1998. godine, mi smo se trudili da vam pružimo kvalitetnu hranu i uslugu, ali i da stvorimo mesto koje je uvek bilo otvoreno za dobro druženje. Nedostajaće nam vaša podrška i nezaboravni trenuci koje smo podelili zajedno. Odluka da zatvorimo Panter nije bila laka, ali verujemo da je pravi izbor za nas- stoji u objavi.

-Hvala svima koji su nas podržavali, bili su uz nas i delili uspomene sa nama. Kafe picerija “Panter” će zauvek ostati deo naše priče, kao i vi, naši dragi gosti.Hvala vam još jednom i želimo vam sve najbolje- napisano je.
Podsećamo, pola godine unazad zatvoreno je nekoliko novosadskih ugostiteljskih objekata. Svi koji su bar malo vremena proveli u Novom Sadu pamtiće restoran “Atinu”, restoran “Balkan ekspres”, poslastičarnicu “Šeherezada” a sada i “Kafe piceriju Panter”.
nsuzivo.rs
3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
nema deda mraza
16/03/2023 11:43

stvarno bi bilo bolje da se pojavi neko ko nije od juce u nsu.
panter je tu jos od prvih kafica 80ih.
komunistickog popustanja privredi uz cancan, dutchman, tocak…
35g sigurno

Nestor
16/03/2023 17:15

Mi smo još početkom osamdesetih visili u Panteru ,tako da je to dosta više od 25 god Iz škole u kafić (mašinska),i obrnuto.Eh kakva su to vremena bila.

1966
17/03/2023 22:50

Otvoren u Oktobru 1983 godine