Foto: Ustupljene fotografije

Radovi na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice odvijaju se planiranom dinamikom.

Na Bulevaru cara Lazara, prema kružnom toku, vrši se izrada kolovozne konstrukcije, a u toku je i polaganje betonskih ivičnjaka na kolovozu u zoni kružnog toka.

Foto: Ustupljene fotografije

Izvode se i radovi na izradi donjeg, nosećeg sloja asfalta, na parkinzima duž Bulevara cara Lazara, izrada nasipa od peska ispod saobraćajnice u Fruškogorskoj ulici, kao i radovi na izgradnji javnog osvetljenja.

Izmena režima saobraćaja na ovoj lokaciji i dalje je na snazi. Za potrebe izvođenja navedenih radova zatvorena je kolovozna traka na neparnoj strani Bulevaru cara Lazara, u smeru ka keju, od TC „Promenada” do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

Foto: Ustupljene fotografije

Apelujemo na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju ovu saobraćajnicu i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana.

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
dule
20/03/2023 16:58

jos jedna u nizu gluposti ove vlasti…pravi se kruzni tok na mestu gde nikad nije bila guzva,a samo 150 m dalje sa obe strane se nalaze semafori koji ce opet zaustavljati saobracaj.
Bitno je samo da se trose pare i slivaju u njihove dzepove