Foto:facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana
Od ponedeljka, 21. novembra, radovi će početi na levoj kolovoznoj traci (od Bulevara Evrope do Hajduk Veljkove ulice), dok će se saobraćaj dvosmerno odvijati na suprotnoj traci.

Takođe, od danas planiran je početak radova u Ulici Marka Oreškovića u Sremskoj Kamenici.

U toku su radovi na asfaltiranju kolovoza u Futoškoj ulici, na deonici od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana, nakon čega će se pristupiti obeležavanju horizontalne signalizacije a planirano je da ova deonica bude puštena u saobraćaj danas u večernjim časovima.

Foto:facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana

Radovi se izvode u Ulici Radomira Raše Radujkova, na kolovoznoj traci u smeru od Bulevara Slobodana Jovanovića ka Bulevaru Evrope. Prema planiranoj dinamici, radovi na asfaltiranju biće obavljeni u ponedeljak, 21. novembra, a istog dana ili u utorak, 22. novembra, izvršiće se obeležavanje saobraćajne signalizacije. Po završetku radova i puštanju ove kolovozne trake u saobraćaj, pristupiće se radovima na suprotnoj strani saobraćajnice, od Bulevara Evrope ka Novom naselju.

Radovi na popravci kolovoza u toku su i u Ulici Petefi Šandora. Završava se asfaltiranje Ulice Gorana Kovačića, a u ponedeljak, 21. novembra, počinju pripremni radovi na sledećoj deonici, od Gorana Kovačića do Senteleki Kornela.

Zbog radova na obnovi kolovozne konstrukcije saobraćaj je obustavljen na Puta doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do pred Novosadsku ulicu. Dok traju radovi, za pristup Institutu građani treba da koriste pravac iz centra Sremske Kamenice, kroz Železničku ulicu.

Foto:facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana

Za ponedeljak, 21. novembra, planiran je početak radova u Ulici Marka Oreškovića u Sremskoj Kamenici.

Pored radova iz domena redovnog održavanja, realizuju se i investicioni projekti, koji su uslovili obustavu saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), kao i u delu Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske).

Iz Gradske uprave napominju da je dinamika izvođenja radova usklađena sa vremenskim prilikama.

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
ZAŠTO?
21/11/2022 19:40

Stvarno ovo više nema smisla,ne znam koji pametnjaković je smislio ovakav tok radova,da se započinju deonice, a prethodna nije još završena?I to sada kada je počela kiša,pa se radovi obustavljaju zbog kiše,..
sada kada su veće gužve,jer nije sezona godišnjih i školskog raspusta? Odavno su nam potrebni dronovi da bi stigli od tačke A do tačke B. Možete li da zamislite kako je vozačima hitne, koji HITNO treba da dođu npr.do Instituta u Sr.Kamenici pod ovakvim uslovima,a put do Instituta ZATVOREN…? ALOOO LJUDI NEČIJI ŽIVOT VISI I KONCU…!!!
Totalno neorganizovano!!!

Oki
22/11/2022 18:56
Reply to  ZAŠTO?

Mrs bagro, neka samo rade, svaka čast, uredise NS. Moramo malo da imamo strpljenja.

Jovan Jovanovic
25/11/2022 08:22
Reply to  Oki

Ti bagra kao i oni čiji si sledbenik ološu

mckey
22/11/2022 16:14

Najgore što zbog toga da mora da se potroše pare iz budžeta do kraja godine, mora da se poslovi odrane po svaku cenu, navrat nanos, umesto da se to ostavi za narednu godinu i posao odradi kako dolikuje. Šta ako sledeće godine ne napune budžet, iz čega će deliti plate?

Jovan Jovanovic
25/11/2022 08:20

Banda neorganizovana! Ko bre vodi ovaj grad, ko vodi ovu drzavu?! Kako je moguce da ne planiras budzet kako treba i da zbog viska para na kraju godine sve bacis na puteve?! Alo blokirali ste ceo grad mesecima i sve je gore i gore!