Претрага
Претрага
Close this search box.

Obišli smo pijacu sa NAJDUŽOM TRADICIJOM u Novom Sadu. Na tezge stigli i prvi buketi vesnika PROLEĆA – ovo su aktuelne cene (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs

U susret prvom vikendu u znaku proleća, reporteri NS Uživo obišli su Riblju pijacu i doneli vam aktuelne cene sa novosadske tržnice. Ove nedelje u ponudi na tezgama, osim voća i povrća možete pronaći i neodoljive bukete “vesnika proleća”

Foto: nsuzivo.rs

Na pijaci se u ponudi najviše nalaze jabuke, a cene se kreću od 50-200 dinara što zavisi od sorte. Jagode su u ponudi u plastičnim korpicama, a cene se kreću od 350 dinara. Ako ste ljubitelj ceđene narandže, njih takođe možete pronaći na ovoj pijaci po ceni od 200 dinara.  Mandarine koštaju od 250 dinara pa naviše. Za vrsnu limunadu neophodan je  limun, njega takođe ima na tezgama po ceni od 200 dinara. Kilogram kruške košta 250 dinara, a kilogram banana od 200-250 dinara. Kilogram kivija košta 330 dinara. Urme se prodaju u kutiji a koštaju od 200 dinara.

Foto: nsuzivo.rs

U ponudi ove nedelje na tezgama našli su se i buketi “vesnika proleća”. Pa tako za buket narcisa potrebno je izdvojiti od 150 dinara, za buket lala od 300 dinara pa naviše. Šareni zumbuli, svojim mirisom zauzeli su celu pijacu a njihova cena se kreće od 150 dinara.

Foto: nsuzivo.rs

Za pripremu “prolećne salate”, na ovoj pijaci imaju sve neophodne sastojke. Pa tako zelena salata košta od 60 dinara. Rotkvice koštaju od 50 dinara pa naviše. Kupus košta od 170 dinara za kilogram. Veza sremuša košta od 50 dinara. Veza zeleni za pripremu nedeljne supe košta 100 dinara.  Čeri paradajz se prodaje u plastičnoj posudi po ceni od 200 dinara. Mladi luk se prodaje u vezi, a košta od 50 dinara. Krompir košta 120 dinara za kilogram. Tikvice koštaju od 260 dinara za kilogram. Za vrhunske potaže u ponudi su brokoli, karfiol i bundeva. Kilogram brokolija i karfiola košta 350 dinara, kilogram bundeve 200 dinara. Beli luk košta od 30 dinara. Domaći šampinjoni se prodaju na kilogram i koštaju 400 dinara.

Foto: nsuzivo.rs

M.L.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti