Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Od sutra zabranjuje se saobraćaj u Novosadskoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Rade Kondića, u Futogu. zbog izgradnje vodosnabdevanja naselja Begeč, odnosno povezivanja sa vodovodnim sistemom Novog Sada. Radovi će se izvoditi do petra, 31. marta.

Takođe, od sutra zabrana saobraćaja biće na snazi i u Ulici Gorana Maletića u Veterniku,  zbog radova na popravci kolovoza. Obustava saobraćaja biće na snazi do 1. aprila.

Od danas u Ulici Branka Ćopića u Novom Sadu, doći će do obustave saobrajaća, zbog popravke kolovoza. Radovi će se izvoditi na deonici od Veterničke do Podunavske ulice i trajaće do 1. apriča. 

U Rumenki su u toku radovi u Ulici Nova 12, dok su prethodnih dana izvedeni radovi i u ulicama Danila Kiša i Kanalskoj, u ovom naselju.

Trenutno se, u okviru redovnog održavanja saobraćajnica, radi u ulicama Vaska Pope i Slavujevoj u Adicama, zatim u Veterniku u Školskoj, u Futogu u Ulici cara Lazara, u Begeču u ulicama Branka Radičevića, Oslobođenja i Nova 1.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, te da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Aleksandra
26/03/2023 11:23

U Rumenki..