Foto: Ustupljena fotografija

Od marta 2022. godine 2,5 miliona putnika prevezlo se vozom na relaciji Beograd -Novi Sad tokom perioda promotivnih cena voznih karata.

Cena mesečne pretplatne karte na relaciji Beograd Centar – Novi Sad iznosi 6.874,00 ukoliko se koristi isključivo za Regio voz, dok mesečna karta za najsavremeniji voz u regionu “Soko” iznosi 12.000,00 dinara, i ista se može koristiti za putovanje i u Regio vozu. Kupovina mesečnih karata će uskoro biti dostupna i putem mobilne aplikacije i internet prezentacije www.srbijavoz.rs.

Nakon skoro godinu dana promotivnog perioda, od 1. februara 2023. godine počinje i prodaja pojedinačnih voznih karata po redovnim cenama u skladu sa važećom tarifom Srbija Voza.

Cena vozne karte za odraslu osobu za 2. razred direktnog Inter City voza ,,Soko“ na relaciji Beograd – Novi Sad iznosiće 603,00 dinara, sa uključenom rezervacijom mesta. Podsećamo putnike da se karta za Inter City vozove ne može kupiti kod konduktera na vozu, već isključivo pre polaska.

Foto: Ustupljena fotografija

Cena vozne karte za odraslu osobu za 2. razred Regio Ekspres voza na relaciji Beograd – Novi Sad iznosiće 453,00 dinara, a za ovaj voz nije potrebna rezervacija.
Cene karata na Regio vozovima koje nisu bile obuhvaćene promotivnim periodom ostaju nepromenjene.

I po završetku promotivnog perioda putnicima će biti omogućena kupovina voznih karata po nižim cenama, i to uz primenu povlastice: od 20% za povratno putovanje, 50% za decu od šest do 14 godina i 30% za putnike koji poseduju kartice SRB PLUS i za prevoz grupa.
Kako bi što više izašao u susret građanima koji primarno koriste železnički prevoz tokom čitave godine, ,,Srbija Voz“ je uveo i novu ponudu – godišnju pretplatnu kartu, koja važi u 1. i 2. razredu svih vrsta vozova na svim relacijama u unutrašnjem saobraćaju. Cena godišnje pretplatne karte iznosi 72.000,00 dinara.

Foto: Ustupljena fotografija

Za relaciju Beograd – Novi Sad omogućena je onlajn kupovina karata putem veb sajta ili aplikacije uz popust od 5%.

Sve dodatne informacije o redu vožnje i cenama voznih karata se mogu naći na sajtu www.srbijavoz.rs.

nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Realnost
31/01/2023 21:12

Zinulo vam dupe, a šta je falilo da ostane kako je bilo, šta je poskupila struja koja je džaba od države, divna usluga,ili vam se može ili ono najgore da rasterate gužvu, svaka čast savetniku koji se ovoga setio, umesto da nabavite još koji voz, da putovanje bude pristupačna svakodnevnica!! Ima li iko viziju života, smisla i obaveze preda društvu, državi i sistemu ili je dosta što su se opravke pare i to je to!!!

Obicanvoz
01/02/2023 18:08
Reply to  Realnost

Pa obzirom da su neki (to boze nepoznati drzavi ) ukrali delove sa pruge drzava sad mora da nadoknadi tu stetu i to je to.Nista novo i neocekivano.Ukoliko mene pitate Soko mozete da koristite ako Vam se bas zuri u Beograd inace mozete i obicnim,a cena za obicni je 50 dinara skuplja sto i nije neka razlika u odnosu na prethodnu cenu.Inace putovanje “obicnim” vozom traje nekih 45-50 minuta ,sto nije neka velika razlika u odnosu na Soko (9-14 minuta razlika).Ne moramo bas ici Sokom svaki put mozemo putovati i “obicnim”, 150km/h ili 200km/h nije neka razlika.Jedino ako hocete da… Učitaj još »

Putnik
01/02/2023 18:04

Da li to zači da ona karta što je koštala 400din u jednom pravcu Bg-Ns sad košta 603din? Gospodo malo ste poskupeli, samo 30 i nešto %! Zašto nije bar 100%?

Soko
02/02/2023 20:53
Reply to  Putnik

Sada povratna karta Sokom izađe 962 dinara (umesto 800), tako da i nije neka razlika.

Last edited 1 mesec ranije by Soko