Foto: Kurir

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

“Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630”, navode iz MUP.

Podsetimo, on se nalazi u bekstvu od petka, kada ga je partnerka (47) prijavila za nasilje nad njom i njegovom ćerkicom (8).

Kako je Kurir pisao, devojčica (8), koju je otac godinama držao zatočenu u kadi, u poslednji čas je spasena kad su dve policajke krajem prošle nedelje provalile u stan na prvom spratu stambene zgrade u Mirijevu.

FOTO: MUP

One su dete tada u kupatilu zatekle u teškom stanju, kako leži u kadi. Devojčica je bila toliko izgladnela i dehidrirana da je jedva davala znake života.

Jezivo zlostavljanje otkriveno je 24. marta kada je devojka osumnjičenog (38) oca devojčice prijavila da ju je pretukao, a potom i šokirala policajce kada je ispričala da on drži ćerku kao roba u stanu na Zvezdari.

kurir

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dalibor
28/03/2023 15:19

On treba da se sumnjici za ubistvo u pokusaju i jos dosta mu dela treba staviti na teret… Najmanje dozivotna robija…. Eeeej kad si u stanju svoje dete da ovako dovedes pred smrt…. Al najverovatnije ce se izvuci sa nekom psihijatrijom…