Foto: Grad Novi Sad

U toku je III faza radova na sanaciji Futoškog puta, deonica od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope (leva kolovozna traka gledano u pravcu grada). Od četvrtka, 10. novembra, za saobraćaj će biti prohodna raskrsnica Futoški put-Bulevar Evrope, dok je završetak radova na kompletnoj deonioci predviđen za petak, 11. novembra.

Na delu Bulevara Jovana Dučića, od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, od srede, 9. novembra, biće uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja.
Završetak radova u Ulici Doža Đerđa (deonica od Puškinove do Braće Ribnikar) planiran je za utorak, 8. novembra i istog dana u popodnevnim časovima, a najkasnije u sredu, ulica će otvorena za saobraćaj.

U sredu, 9. novembra, počinju radovi na Putu dr Goldmana u Sremskoj Kamenici (od kružnog toka do Ulice Dinka Šimunovića). Deonica od semafora do Ulice Dinka Šimunovića će biti zatvorena za saobraćaj, a u drugom delu ulice radovi će se odvijati pod saobraćajem, uz regulisanje brzine kretanja vozila.

U periodu od 7. do 10. novembra realizovaće se radovi u ulicama Skojevska i Gogoljeva, takođe u Sremskoj Kamenici. Saobraćaj u ovim ulicama biće obustavljen samo dok se budu izvodili radovi na asfaltiranju.

Pored radova iz domena redovnog održavanja, realizuju se i investicioni projekti. U toku su radovi na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u Ulici Kraljevića Marka, na deonici od Bulevara kralja Petra l do Bulevara Jaše Tomića. Trenutno je za saobraćaj zatvorena deonica od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, a u drugom delu ulice radovi će se izvoditi početkom iduće godine.

Zbog izvođenja radova na izgradnji brze pruge, saobraćaj obustavljen u Partizanskoj ulici, na deonici od Rumenačke do Industrijske. Nakon završetka ovih radova, čiji je rok do polovine decembra, pristupiće se radovima na kolovozu na navedenoj deonici.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Korisnik
08/11/2022 09:03

Pa koliko ce trajati ti radovi na tom parcetu puta dr Goldmana? U zasto se ceo deo zatvars kad ima oba smera po dve trake i razdelno ostrvo pametni bi to zatvarali smer po smer pa malo sporije da se ide. Kuda ce autobusi, hitna? Zasto se pravi cep?