Ilustracija

Dvojica Novosađana pokušala su danas poslepodne da opljačaku turiste koji su došli na Exit. Oni su pokupšali dai m otmu prtljag na parkingu kod Master centra. Međutim njihov plan brzo je osujetila novosadska policija u civilu.

Kako nam javljaju svedoci sa lica mesta, razbojnički dvojac na silu je pokušao da otme prtljag turistima. Sve su to zapazili policajci u civilu koji su brzo reagovali. Oni su sprečili krađu i priveli razbojnike.

– Iznenađena sam kako je policija reagovala u ovom slučaju! Zasita je sve brzo rešeno. Sramota je da lopovi ovako kvare ugled napše zemlje. – rekla je jedna od stanarki obližnje zgrade

Veliki broj građana nalazi kod Master centra u redu za testiranje, a lopovi su očigledno pokušali da iskoriste priliku

Podsetimo, zbog održavanja festivala, pojačan je broj policajaca na teritoriji grada. Juče je Novi Sad posetio i Ministar policije Aleksandar Vulin. On je zajedno sa načelnikom PU Novi Sad Slobodanom Malešićem obišao tvrđavu.

nsuzivo.rs

 

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jole
09/07/2021 00:06

Kad se hoce sve se moze. Predstava za turiste. Sto nisu takvi tokom cele godine da rade na prevenciji i sprecavanju tuca nasilja i pljacki. I gde su one cuvene patrole po kvartovima sto su nekada postojale? Rade samo zarad politickih poena. Jeftina gluma za budale…

PIXI
09/07/2021 11:35
Reply to  Jole

Ne znam druze u kom ti kvartu zivis i u kom gradu ali policiske patrole su svako vece u mom kvartu kao i ekipa zandarma koja redovno obidje po koji krug .Ne jednom nedeljno nego svaki dan posle 21h su patrole prisutne takodje od kako je promenjen nacalnik policije PU Novi Sad na svakom izlazlu iz grada je policija prisutna 70% jednog dana. Zamerka je jedina sto 50% policiskih patrola je bezobrazno prilikom komunikacija i malo ne postuju to sprovodjenje zakona prekorace ge u vise tacaka sa ljudima dok ekipe zandarmerije su mnogo pristojnije u komunikaciji a sprovode isti zakon… Učitaj još »