Foto: Grad Novi Sad

Od trenutnih aktivnosti na redovnom održavanju putne infrastrukture danas su radovi na IV deonici Futoškog puta, koji se od jutros izvode na desnoj kolovoznoj traci (u pravcu grada), od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana. Saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci, a prohodna je i raskrsnica kod bolnice.

U toku je i prva faza radova u Gagarinovoj ulici (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta), kao i na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, (od semafora do Ulice Dinka Šimunovića), zbog čega su navedene deonice zatvorene za saobraćaj.

Foto: Grad Novi Sad

Prema planiranoj dinamici, koja značajno zavisi i od povoljnih vremenskih uslova, od utorka, 15.11.2022. godine, predviđena je druga faza radova u Gagarinovoj ulici (Od Omladinskog pokreta do Bulevara kralja Petra I), dok će prva deonica biti puštena u saobraćaj. U narednih nekoliko dana počeće i radovi na obnovi kolovoza u Ulici Petefi Šandora, koja će se sanirati po deonicama, a najpre će se izvoditi deo od Šumske do Gorana Kovačića.

Podsećamo da je zbog investicionih radova na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom na snazi potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), dok je deo Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske) zatvoren usled radova na izgradnji brze pruge.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dule
12/11/2022 21:15

Nije FUTOŠKI PUT!!! Radovi su u FUTOŠKOJ ULICI

Dodjoš
14/11/2022 12:23
Reply to  Dule

…jako važno, bolje da si napisao preporuku vozačima kuda da idu kad već tako dobro poznajes ulice.