Foto: nsuzivo.rs

Petnaestogodišnja devojka iz Temerina, za kojom se tragalo, pronađena je živa i zdrava, potvrđeno je u MUP-u.

Kako se saznaje, ona je bila sa svojim momkom.

Maloletnica je nestala u večernjim satima u prvoj polovini nedelje, a njena majka tražila je pomoć da se devojčica pronađe.

Kako je navodila, petnaestogodišnjakinja se našla u lošem društvu.

Dodala je i da ovo nije bio prvi put da odlazi od kuće.

Rekla je i da je devojčica bežala sa nastave.

Njena majka rekla je za Blic.rs da je devojčica dobro, da je pronađena, ali da još uvek ne zna sve šta se desilo, te da čeka policiju kako bi otišla po nju.

Podsetimo, ona je nestala u sredu uveče kada je išla da isprati druga na autobusku stanicu. Telefon joj je bio isključen, policija nije mogla da je locira i porodica danima nije bila u mogućnosti da stupi u kontakt sa njom.

Njena majka tada je za medije rekla da se plaši da joj se nešto dogodilo i rekla da joj je dete upalo u loše društvo, te da ju je zbog toga ispisala iz škole u Novom Sadu i prebacila u Temerin. Majka je dodala da su oni devojčicu navukli da puši i pije, te da je očigledno nastavila da se druži sa njima.

Njena majka ispričala je za medije da je došla jedan dan sa posla i zatekla druga njene ćerke, kojeg je ona krenula da isprati na stanicu, a koji se navodno lažno predstavio.

Kako je rekla majka ove devojčice, dešavalo se i ranije da njena ćerka ode, ali na par sati i telefon bi joj uvek bio uključen, te bi majka tada mogla da je kontaktira.

Kurir.rs/Telegraf

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
John
01/04/2023 13:43

Nova serija: Strah njene majke!!!

Sonja
01/04/2023 14:43

Samo da je živa i zdrava…ne osuđujte,sve što vidimo kod komšije, očekujmo u svom dvoristu…

Mikana
01/04/2023 16:14

Drago mi je da je devojčica pronađena, sada majka treba da je postavi na svoje mesto. Da ne dozvoli, da ponovi ovo što se do sada dešavalo. Jer ako se vrati starom društvu, može biti i gore. Samo devojčica je kriva što je sa takvim drušvom, jer niko nikog nasilno ne može naterati da se druži sa nekim ako mu to ne odgovara. Majci želim da istraje u svemu, a devojčici da shvati da samo njena majka njoj želi dobro a to društvo je samo prolazno, jer ako sa njima nastavi gde će i kako da završiti može sama da… Učitaj još »

dok
01/04/2023 17:28

Ono sto je majka nauci, ne moze ni jedna skola, ali izgleda da je majka nije bas naucila, “dete” se dalo u promet.

Dragojlo
02/04/2023 01:25

Za ovakve situacije treba uvesti zakon, koji ce biti kao kazna za obmanu javnosti, i naplatiti troskove sto su sluzbe reagovale, a dete poslati na neku vrsti rada kako bi se naucilo pameti. Ona pobegla kod decka tako mlada. Eto sad zakona koji stiti decu i deca rade sta hoce. Pre je to resavano batinama, sad nema toga a zene muzeve tuze za nasilje u porodici a sve vise i vise problema i bezanja od kuce. O abortusima kod maloletnica da ni ne pričamo nista…..