Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Prva ljubav zaborava nema. Čuli ste to sigurno bar jednom, najčešće od nekog starijeg, bake, tetke, strine ili deke. Sećate li se vi vaše prve ljubavi, prvih leptirića u stomaku, prvog poljupca, prve šetnje i držanja za ruke?

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas je ekipa portala NS Uživo prošetala Dunavskim parkom, a ovaj sunčan dan iskoristili smo da popričamo sa našim sugrađanima o ovoj temi, koja kad se spomene, svakom izmami osmeh.

– Baš u ovom parku šetala sam se sa svojom prvom simpatijom. Bilo je to jako davno, ali se nikad ne zaboravlja. Sećam se da sam to veče zakasnila kući, pa se majka naljutila i izgrdila me, ali svi smo mi činili ludosti iz ljubavi – priseća se kroz osmeh naša sugrađanka.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

– Mi smo šezdeset godina u braku, ovaj dotični gospodin pored mene je moja prva i prava ljubav. On je verovatno imao neke prve ljubavi, ali ja nisam. Upoznala sam ga kad sam bila brucoškinja, a on je tada bio apsolvent. Tako smo počeli, a evo nas i danas sa četvoro unučića, dva sina i jednog praunuka – rekla je jedna penzionerka dok je sedela na klupi sa svojim suprugom.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vole li se više one prve ili one prave ljubavi, da li je istina da se prve pamte do kraja života? Možda na sva ova pitanja nemamo odgovor, ali znamo da su to slatka sećanja koja u svima nama bude neke lepe emocije. Ona osoba na koju ste pomislili dok ste ovo čitali je sigurno baš ta “prva” za vas!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Milica Šolaja

 

 

 

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments