JKP “Parking servis” obaveštava građane da će od  utorka 1. novembra, određena parkirališta preći iz režima crvene zone u režim ekstra zone, dok će iz režima plave zone preći u crvenu zonu, a iz bele zone u plavu zonu.

U ekstra zoni će biti parkirališta u sledećim ulicama:

Narodnih heroja, Bulevar Mihajla Pupina, (na delu između Ulice Jovana Đorđevića i Jevrejske ulice), Ilije Ognjanovića, Ise Bajića, Konstantina Danila i pakiralište u Ulici Ignjata Pavlasa.

U ekstra zoni parkiranje je ograničeno na 60 minuta, a cena  parking karte je 70,00 dinara. Parkiranje se može platiti  SMS -om, na broj 8210.

Iz režima plave zone u crvenu zonu prelaze parkirališta u sledećim ulicama:

Dunavska ulica, Bulevar Mihajla Pupina, (od Ulice Jovana đorđevića do Trga neznanog junaka), Bulevar oslobođenja, (od Bulevara Kralja Petra I do Ulice Novosadskog sajma),

Maksima Gorkog, (od Bulevara oslobođenja do Ulice Dimitrija Tucovića) i

Bulevar kralja Petra I, (deo uzmeđu uica Braće Jovandića i Kraljevića Marka).

U crvenoj zoni vreme parkiranja je ograničeno na 120 minuta, a parkiranje se može platiti SMS -om, na broj 8211. Cena po satu parkiranja je 53,00 dinara.

Iz režima bele zone u plavu zonu prelazi parkiralište u Vojvođanskoj ulici.

Parkiranje u plavoj zoni je bez vremenskog ograničenja, a može se platiti   SMS-om, na broj 8212. Cena po satu parkiranja je 44,00 dinara.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
31/10/2022 11:03

Ma ovo je dosadno, dajte neke hvalospeve vlasti, kako nam samo dobro ide i to… 🙂

Last edited 1 mesec ranije by SNS Uzivo
Mile
31/10/2022 11:38

Rešavajte Podbaru i drugi deo Kosovske,postali su parkinzi odlagalište za neregistrovane automobile i krševe od kojih su napravili magacine.

pc@gmail.com
31/10/2022 17:04

Ajde, koji veliki Nikola Tesla ovo izmisli iz gradske vlasti. Mora da je na vezu završio osnovnu, pa preskočio srednju i fakultet i odmah na dotur nauka ka Siniša kepec.
GLASAJ NARODE.