Tokom rasprave u Skupštini Srbije o izboru nove Vlade sinoć je došlo do fizičkog okršaja!

Gde argumenti zaćute, sila progovori

Tako se u najkraćem može objasniti fizički nasrtaj poslanika Narodne stranke, Borislava  Novaković na Milenka Jovanova, šefa poslaničke grupe SNS  a u skupštini Srbije, nakon što ga je on verbalno demolirao dokazima i činjenicama.

Naime, do incidenta je došlo kada je Novaković zbog izlaganja naprednjaka ustao iz poslaničke klupe i krenuo na Jovanova ali i ka drugim poslanicima SNS. Za njim su krenuli I ostali poslanici NS Miroslav Aleksić, Vladimir Gajić.

 

Novaković, u politici poznatiji pod nadimkom Bora Solunac, jer je u jednom od saziva  Skupštine Srbije glasao iz grčkog grada, protivnici nazivaju I nekrunisansanim kraljem ringa korupcije, prva rukavica laži i neporaženi u konkurenciji lopova, pokušao je dakle da se istakne u onome što je programsko načelo njegove opcije: nasilje, divljaštvo i vandalizam.

Bora Novaković ponovo osuđen, dobio šest meseci zatvora, dve godine uslovno, zbog nereda u Vrbasu

Podsetimo, to je čovek koji je postigao takve rezultate u pustošenju budžeta Novog Sada da je za njega u toj disciplini izmišljena posebna kategorija što je dokazao je svojim ponašanjem i manirima zašto ima više pritvorskih nego skupštinskih dana.

BORA NOVAKOVIĆ NASTAVLJA DA PRETI NOVINARIMA!

Mangup u pokušaju ipak nije imao herca da ide do kraja

Iako je Novaković, uprkos istaknutim rezultatima u tom vidu borbe, već veteran, dosmanlijska opozicija ne mora da brine za budućnost: ova plodonosna loza iznedrila je i perspektivnog naslednika, Borinog sina, koji je visoke domete najavio razbijanjem lokala SNS na nekoliko promila alkohola.

 

Sve afere Bore Novakovića čiji je sin demolirao prostorije SNS-a

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments