Gradskeinfo.rs

Na trećoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad, održanoj 27. marta, ministar odbrane Miloš Vučević jednoglasno je izabran za novog predsednika Gradskog odbora SNS-a Novog Sada na čijoj poziciji će zastupati interese stranke i njenih članova.

„Srećan sam i veoma ponosan što sam po treći put jednoglasno izabran za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu. Večeras nisam mogao da pripremim govor, emocije su me okupirale i od svega što sam rekao pred svim važnim saradnicima, posebno ističem da sam i dalje kao „zapeta puška“ da na tom mestu delim sa svojim prijateljima iz stranke i dobro i loše. A posebno želim svima da zahvalim na ukazanom poverenju koje ću, obećavam, i ovaj put opravdati.

Stranka ove godine slavi 15 godina i ona će da se usavršava i da u vremenu pred nama odgovori na opšte, stranačke i državne prioritete. Ponosan sam što smo sa Vučićem na čelu najdosledniji u odbrani i čuvanju naše Srbije i što svi radimo na tome da dosegnemo savršenstvo, da dovodimo nove kadrove i pružamo priliku svakome da se dokaže. Živeli i veliko hvala!“, objavio je na svom profilu Miloš Vučević.

gradskeinfo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
29/03/2023 21:33

Od sve te velicanstvenosti, niste stigli da pomenete otimanje za cevape u Lindi, smanjenje broja buseva, secu stabala na Šodrošu? 🙂

Last edited 2 meseci ranije by SNS Uzivo
Vidoje
30/03/2023 13:18
Reply to  SNS Uzivo

Seciiii hahahaha seciii hahahaha 🙂 ko to tamo peva remiks hehe

SNS Uzivo
30/03/2023 16:14
Reply to  Vidoje

A otimanje jadnika za meso, nista? 🙂

Last edited 1 mesec ranije by SNS Uzivo