Foto: Exit

Svi oni koji žele da ove godine posete EXIT, a nisu se vakcinisali, moraće da urade PCR test na korona virus. Punkt za testiranje nalazi se u Master centru novosadskog sajma, a vrata punkta otvaraju se u 10 časova.

Međutim gužve se stvaraju još od ranih jutarnjih časova, jer je većina “egzitaša” poranila, iako je na sajtu festivala jasno istaknuto da je radno vreme od 10 do 18 časova.

Red se proteže celom dužinom sajma

Na sajtu festivala postoje tačna uputstva

Kako je napisano na sajtu festivala, kao kupcu, EXIT ti je omogućio besplatan brzi antigenski test. Za pristup testiranju potrebno je da pri sebi imaš validan četvorodnevni vaučer i lični dokument. Testiranje će biti vršeno u Hali 1 Novosadskog sajma od srede 7. do nedelje 11. jula od 10:00 do 18:00 sati. Ukoliko rezultat bude negativan, na istom mestu ćeš u sredu 7. jula i četvrtak 8. jula moći da preuzmeš i svoju festivalsku narukvicu, uz pokazivanje vaučera i ličnog dokumenta, dok od petka 9. jula to možeš da uradiš na ostalim zamenskim mestima navedenim na dnu ove stranice.

– Stojim od jutros, došao sam malo ranije da “uhvatim” red, sunce je jako, ali izdržaću zbog dobrog provoda – kaže jedan od posetilaca.

Drugi posetilac kaže da je ovo nedopustivo i da je sve moralo biti drugačije rešeno i da su se gužve mogle izbeći.

Većina “egzitaša” je poranila i došla pre otvaranja punkta

Na sajtu festivala jasno je istaknuto da je radno vreme punkta od 10 do 18 časova

Podsetimo, festival počinje večeras i trajaće naredna 4 dana, a nastupiće mnoga poznata svetska imena.

Nikola Bilić

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Deki
08/07/2021 12:17

A kad gosti odu nek nam je Bog u pomoci sa koronom i sojevima…..