Foto: Instagram/Printscreen
Da se Novosađani trude da budu u korak sa svetskim trendovima i svom ljubimcu obezbede samo najbolje, pokazuje otvaranje prve igraonica za pse na području grada.
Pet centar se potrudio da obezbedi vrhunsku zabavu i edukaciju za kućne ljubimce, kojima je omogućio jednočasovno druženje u svojim prostorijama uz prisustvo stručnog osoblja.

Prva igraonica za pse u našem gradu održana je proteklog vikenda u prostorijama Pet centra.

-Nakon prve igraonice komentari su pozitivni. Svaki član koji je učestvovao u igraonici je zadovoljan organizacijom. Ljubimci su sve vreme sa nekim od naših radnika. Igramo se sa njima. Pokušavamo da sprovedemo lakšu dresuru, proverimo njihovo fizičko zdravlje. Namenjena je i edukaciji vlasnika – ispričao je za NS Uživo Željko iz Pet centra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PET CENTAR Srbija (@petcentarsrbija)

Igraonica je trenutno na raspolaganju samo štencima, ali kako naglašavaju iz Pet centra, s obzirom da je u pitanju nova akcija, vrlo je moguće da će u budućnosti biti otvorena i za druge životinje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PET CENTAR Srbija (@petcentarsrbija)

Igraonica će biti otvorena svake subote između 12 i 13 časova. Kako bi vaš ljubimac učestvovao, potrebno je da ga vlasnik prethodno prijavi, jer je isključivo putem zakazivanja moguće učešće u aktivnostima Pet centra.

Pored igraonice u Novom Sadu, otvorena je i u Beogradu. Ovaj novi vid aktivnosti za kućne ljubimce je potpuno besplatan.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Branislav
05/04/2023 13:01

Deca nam gladuju a ovi vode pse u igraonicu…pukla si Srbijo…

Igor
05/04/2023 16:32

Divno sta ce nam dece bitni su kerovi