Foto: Tanjug/Informer
Otac dečaka Koste K. (13) iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar”, koji je osumnjičen da je juče oko 8 časova ubio osam učenika, čuvara i ranio sedam osoba, potvrdio je da je imao dozvolu za oružje koje je njegov sin koristio za krvavi pir.

Na saslušanju je rekao da je u sefu držao puške i pištolje, da je sve bilo pod šifrom i kako mu nije poznato kako je njegov sin istu saznao.

– Priznao je da je sina sa 12 godina vodio u streljanu i rekao koju. Otac je rekao da se njegov sin osećao odbačeno, ali da ništa nije primetio. Sin mu je često govorio da se nije uklapao u društvo – kažu.

Dečak je saslušan u prisustvu majke, a kako je rekao Nikola Uskoković iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, on je predat radnicima Centra za socijalni rad.

Informer

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nikobitan
04/05/2023 16:51

Da je on kao roditelj obratio vise paznje na svoje dete i posvetio mu vise vremena. Mozda bi i znao sta se desava. Pa ne dao Bog da moje dete neko zlostavlja pa i drzavu bi digla na noge. Zato roditelji pricajte sa svojom decom , pricajte dok ne izgubite glas. Jer roditelj je detetu najveći prijatelj i podrška. Ostavite telefone, Internet, prijatelje sa strane. A posvetite se detetu. Ovo vreme je ludo. Zgrozena sam danasnjom omladinom