Претрага
Претрага
Close this search box.

Pilja: Izmišljenim aferama kriju pare na Mauricijsu

Poslanica SNS-a u Skupštini Srbije, Biljana Pilja optužila je danas Mariniku Tepić, potpredsednicu Stranke slobode i pravde da izmišljenim aferama pokušava od javnosti da sakrije činjenicu da njen šef Dragan Đilas na računima u Švajcarskoj i na Mauricijusu ima šest miliona evra. Kao i da sakrije svoje veze s Veljkom Belivukom, šefom zloglasnog kriminalnog klana, osumnjičenog za više brutalnih ubistava, rasturanje droge, otmice, i druge zločine. Pilja je svoje optužbe iznela na konferenciji za novinare održanoj na Trgu slobode, nekoliko minuta nakon što je na istom mestu konferenciju održala Marinika Tepić.

Pilja je takođe optužila Tepićevu i da panično izbegava njen poziv na TV duel.

– Marinika Tepić ima hrabrosti da plasira izmišljotine koje joj navodno šapuće izmišljeni policajac, ali nema hrabrosti da u TV duelu, na koji sam je pozvala, objasni odakle njenom gazdi Draganu Đilasu šest miliona evra? I zašto Dragan Đilas laže da nema tajne račune u Švajcarskoj i na Mauricijusu? Sinoć smo saznali šokantna otkrića da ručuni postoje i u drugim državama. Marinika Tepić ćuti o tome! Nadala sam se da će danas da odogovori na pitanja koja joj uporno ponavljam već mesec dana! Pre svega, šta je sa ovih šest miliona evra para građana Srbije? Ali ona ćuti! Nema odgovora ni za Đilasovih šest miliona evra, ali ni na pitanje da li je primila 200 hiljada evra od narko klanova? Niti u kakvim je korelacijama s narko kartelima. Da li je komunicirala s Belikvukom. I da li joj je on dao podatke na osnovu kojih je konstruisala lažne afere – rekla je Pilja.

Pilja je okupljenim novinarima pokazala fotografije na kojima se Marinika Tepić navodno nalazi u društvu narko dilera.

– Pozvam Mariniku Tepić da odgovori koliku platu prima u Đilasovom “Multikomu”? Za koliko je pristala da optuži predsednika Vučića? I da proziva gardonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, koji je tri puta zaredom dobio povrenje građana Novog Sada. Koji je završio Žeželjev most, koji gradi novi most. Koji je sagradio sedam fabrika među kojima su Kontinental, Lir, fabrika čokolade i japanski Nidek. Koji je konačno rešio Radnički univerzitet, za razliku od njenih stranačkih pajtosa koji su uništili Novi Sad – rekla je Pilja.

Marinika Tepić je na konferenciji pred nekoliko novinara iznela svoje više puta ponovljene tvrdnje da je odmetnuti deo policije imao pravo da priskuškuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, jer su oni navodno razgovarali sa osobama poput političara Miše Vacića. Tepićeva je takođe ponovila i svoje stare navode da joj je te podatke dao neimenovani izvor iz policije, da je sporan spomenik nevinim žrtvama Drugog svetskog rata. A kao spornu činjenicu ponovila je i da se u njen komšiluk doselio novinar Tomislav Lovreković.

Nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
KadCeMeniNekoDaSeObrati
18.03.2021 02:13

Kada neko izgovori : “Koji je sagradio sedam fabrika među kojima su Kontinental, Lir, fabrika čokolade i japanski Nidek.” Tačno se stvori slika u glavi publike kojoj je ceo govor namenjen.

Gost
Ехх, више се не чудим ничему...
18.03.2021 15:26

Кад преносите нечију оптужбу да ли ће те дати прилику да се овде прочита и одговор оптуженог на исту ? Такав је ред , зар не ?

Gost
Salajka
18.03.2021 21:50

Marinika, jedini pravi političar ! Ne ovi SNS mali od palube.

Povezane vesti