Gradonačelnik Miloš Vučević posetio je danas patrijarha srpskog gospodina Porfirija, a između ostalog pričali su i o borbi protiv korona virusa.

– Danas, na Veliki utorak, imao sam čast da budem gost patrijarha srpskog gospodina Porfirija i da pred veliki praznik Vaskrs porazgovaramo o najvećim blagodetima i iskušenjima koji su pred našim narodom. Složili smo se da je važno da u ova teška vremena kada bolest kovid 19 baca svet na kolena, ostanemo brižni i odgovorni prema sebi i svojim najbližim. Veoma je bitno da se vakcinišemo – time ćemo sprečiti teže oblike kovida i poživeti u blagostanju, na radost svoje familije. Kada bi se svako od nas zaštitio, život bi se odmah vratio u normalu, u vreme kad smo se družili bez bojažljivosti. Nema predaje, vreme je da zadamo završni udarac pošasti – napisao je Vučević na Instagramu.

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nisam antivakser
27/04/2021 11:05

Sve okej, ali postoji li i jedna vest koja se nece dotaci korone? Danas pada kisa – vakcinisite se. Vidi leti avion – vakcinisite se. Cekam samo sekire da pocnu padati pa idem i ja.

Бранислав
27/04/2021 14:21

а јел патријарх подржао вакцинацију ?!

Sale
27/04/2021 15:51

Prvo su dosli topovi, popovi pa lopovi, ceo svet se izokkrenuo….