Petnaesto po redu druženje Novosađana i Novosađanki sa kreativcima, zanatlijama, umetnicima i malim proizvođačima održaće se ovog vikenda, 26. i 27. jun 2021.od 11 do 21 časova, u prijatnoj i lepo uređenoj bašti Gastro bara “Berta”.

Daleko od gradske buke, uz ritam dobre muzike, 50 izlagača će se predstaviti svojim posebno kreiranim proizvodima. Kako su i navikli, posetioci NS Marketa moći će da kupe prirodnu kozmetiku, predmete od drveta, keramike i porculana. Naravno, na tezgama će se naći i nekoliko vrsta nakita, dekoracija za kuću i različiti predmeti od tekstila. Neizostavni su naši proizvođači organske hrane, pa tako najavljujemo da će Novosađani moći da kupe sir, mesne prerađevine iz Srema, začine.

Za dobro raspoloženje u subotu će biti zaduženi novosadski Best Moon Rising- Credeedence Tribute Band, koji po prvi put nastupaju na NS Marketu. Tu će biti i naši stari prijatelji iz benda Two Fingers i DJ Jovan.
Sa nama će biti i poznati novosadski umetnik, prepoznatljiv po svojoj svestranosti Zoran Bale Bulatović, koji će promovisati svoj likovni projekat “Tata crta” i na licu mest crtati minijature koje će publika moći da otkupi.
U 12 časova počeće Sportska zabava za decu, koju priređuje Školica sporta Olee. Najmlađi posetioci NS Marketa imaće priliku da se rekreiraju i zabave, ali i nauče nekim novim veštinama.

U nedelju ćemo uživati u muzici benda Two Fingers, koji će nam se predstaviti najpoznatijim svetskim pop i rock repertoarom.
Sada već tradicionalno, biće izabran Naj štand, tako da će biti nagrada i za publiku i za izlagače.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments