4. kolo Super lige Prvenstva Srbije Vojvodina dočekuje Crvenu Zvezdu

       

Vaterpolisti Vojvodine, nakon dve partije gde su pružili dobar otpor pretendentima za osvajanje titule šampiona države, ekipama Partizana i Šapca, u subotu, 27. aprila dočekuju na svom bazenu na Slanoj bari, još jednog od favorita za visok plasman – ekipu Crvene zvezde.

Utakmica se igra sa početkom u 19 časova.

“Ovo biti poslednja utakmica u ovoj sezoni pred domaćom publikom, tako da priželjkujemo da se dobrom partijom i povoljnim rezultatom oprostimo od svoje publike. U prethodnoj utakmici ove sezone, Crvena zvezda je pobedila u Beogradu sa dva gola razlike, a mi se nadamo da bi mogli da otkinemo bodove iskusnijoj ekipi Zvezde, koja igra prilično neubedljivo ove sezone i u Novi Sad dolazi nakon poraza od ekipe Radničkog iz Kragujevca”, poručuju iz VK Vojvodina.

Vaterpolisti Vojvodine priželjkuju podršku navijača, a sportskih motiva i želje za pobedom ne nedostaje, koja bi dala dodatni elan momcima za završne utakmice u sezoni.

Novosadski klub još jednom pokazuje i svoj humanitarni karakter, jer će na utakmici organizovati i prikupljanje priloga za Milivoja Krstića, kako bi se prikupila sredstva za lečenje pankreasa u Turskoj.

Kutija za prikupljanje humanitarnog priloga biće na ulazu u bazen. Za sve koji ne mogu da prisustvuju utakmici sredstva mogu uplatiti i na jedan od računa:

Dinarski račun: 160580010149587028 Banca Intesa

Devizni račun: IBANRS35160583020090241744, Banca Intesa

Krstić Milivoje, Petra Drapšina 65, Šajkaš

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: