“7. OPENS Youth Fair” na tri lokacije u Novom Sadu

       
foto: Aleksandar Milutinović

Pod sloganom “Letnja avantura startuje sa više uzbuđenja”, 10. i 11. jula od 18 časova do 1 sat iza ponoći, održaće se “7. OPENS Youth Fair”, u centru Novog Sada, na tri lokacije u starom jezgru grada: Trg slobode, Katolička porta i OPENS kancelarija u ulici Laze Telečkog 2.

Program ovogodišnje manifestacije mnogo je bogatiji, jer umesto dosadašnjeg naglaska na muzičkom programu, prvi put u prvi plan su istaknuti brojni sadržaji za mlade koji upotpunjuju ugođaj i obogaćuju iskustvo boravka u Novom Sadu, Srbiji, regionu.

Na Trgu slobode, gde će se i ove godine promovisati turistička ponuda, u dve večeri odlične zabave nastupiće brojni plesni klubovi i adrenalinski sportovi. Kultura i umetnost biće promovisane putem radionica, a veče će biti upotpunjeno degustacijom i demonstracijom pravljenja bezalkoholnih koktela.

Sugrađanima vrlo dobro poznat, Noćni bazar, upotpuniće sadržaj “7. OPENS Youth Fair”-a i daće mu posebnu čar, a muzički jazz program i jazz spektakl u vidu World Jazz Orchestra  biće pravo uživanje za poštovaoce kvalitetnog zvuka i intimne atmosfere koju pruža Katolička porta.

Pored toga što će OPENS  organizovati konferenciju o omladinskom turizmu, 11. jula, otvoriće svoju kancelariju u ulici Laze Telečkog 2 za sve one koji su spremni da se upuste u “Uvertiru ka letnjoj avanturi”.

Druge večeri sajma, 11. jula poslastica za sve ljubitelje džeza biće “Jazz World Orchestra” u saradnji sa Muzičkom omladinom Novog Sada. “JM Jazz World Orchestra” čini 18  vrhunskih muzičara iz 12 zemalja s pet kontinenta pod rukovodstvom američkog tromboniste, kompozitora i pedagoga Luisa Bonile. Internacionalni zvuk donosi i “Dream Spirit”, kineski bend koji svoju muziku zasniva na metalu i rifovima narodnih instrumenata. Muzički program zaokružiće vrhunska muzička atrakcija “Gift” iz Novog Sada.

Program manifestacije možete preuzeti na OVOM LINKU.

Organizatori ove manifestacije su, pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, Turističke organizacije Grada Novog Sada, EXIT TIM-a, uz podršku organizacije OPENS2019,  Fondacije “Novi Sad 2021”, i prijatelja manifestacije Fortuns, Muzičke omladine Novog Sada, Strada, Barmens, P. K. Adrenalin, Udruženje “Fruška gora”, koja organizuje City Jam, Convers i Noćni bazar, pripremili sadržajno bogat program za posetioce.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments