Akcija namenjena deci bez roditeljskog staranja, potrebna sredstva za ličnu higijenu

       

Centar za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad u periodu od 9. do 30. septembra organizuje akciju namenjenu deci bez roditeljskog staranja uzrasta od 0-3 godine koja su urgentno smeštena u hraniteljske porodice.

Za decu koja borave u hraniteljstvu, potrebno je da se obezbedi neophodni prvi paketi, koji će značajno olakšati hraniteljima koji brinu o ovoj deci. Nedostaju pelene, vlažne maramice, kremice i ostali preparati za higijenu koji su potrebni za brigu o mališanima.

Vašu donaciju možete doneti u prostorije Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad, Dečje selo, kuća broj 3, u periodu od 8-12 časova, svaki radni dan. Za sve dodatne informacije možete se obratiti Marini Ristić, na broj telefona 021/30-10-563

“Hvala svima koji razumeju potrebu da podržimo urgentne hraniteljske porodice i mališane”, navodi se u saopštenju Centra za porodični smeštaj i usvojenje u Novom Sadu.

Autor: nuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Hmmm
12/09/2019 19:12

Ok, decinuvek treba pomoci nesebicno i sto pre, ALI zar hraniteljske porodice ne dobijaju vec novac od drzave i to ne tako male sume novca?!