AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni zbog trgovine narkoticima

       

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u dve odvojene akcije, uhapsili su dvojicu osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana M. V. (1984), pronađeno je 45 grama heroina, digitalna vaga sa tragovima droge i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika. Кod njegove supruge policija je pronašla manju količinu marihuane, pa se ona tereti za neovlašćeno držanje opojnih droga.

U automobilu koji je vozio I. M. (1981), policija je pronašla više od stotinu grama amfetamina i oko 27 grama marihuane, kao i tablete “ekstazija“.

M. V. i I. M. određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivične prijave, biti dovedeni na saslušanje.

Osumnjičen za razbojništvo i tešku krađu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S. G. (1993) iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela razbojništvo i teška krađa.

Sumnja se da je, pre nedelju dana, pretnjom nožem, naterao radnicu pekare u ovom mestu da mu da novac iz kase.

S. G. se tereti i da je, prekjuče, u istoj pekari, pokušao fizičkom prinudom da natera ženu da mu ponovo da pazar, ali je ona to odbila, pa je sam uzeo novac i pobegao.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments