foto: Pixabay

Prezentacija njujorškog St. Francis koledža (Brooklyn Heights, NY) održaće se u utorak, 29. maja u 18.30 časova u Američkom kutku Novi Sad, Petra Drapšina 3.

Bora Dimitrov, alumnista ovog fakulteta i trenutni savetnik za upis predstaviće ponudu akademskih programa, mogućnosti za razne stipendije za međunarodne studente, prilike za stažiranje i zaposlenje. Takođe,  detaljno će objasniti sam proces prijave.

Taj koledž je već godinama jedan od vodećih regionalnih koledža SAD-a po broju međunarodnih studenata iz regije zapadnog Balkana. Sa ponosom mogu da kažu da su poslednja ćetiri đaka generacije iz Republike Srbije, Hrvatske i Albanije.

Zbog takvog, izuzetnog naučnog potencijala studenata iz ovog regiona, odlučili su da su da svoje mogućnosti stipendiranja predstave širokom spektru srednjoškolaca iz ovih zemalja.

”Nadamo se da će ova prezentacija pomoći svim sjajnim srednjoškolcima u donošenju odluke koja će im promeniti život. Dođite da se informišete o studiranju u SAD-u na koledžu St. Francis i prihvatite izazov života i studiranja u jednom od najvećih svetskih gradova – Njujorku”, kažu organizatori.

Predavanje je besplatno, uz obaveznu prijavu putem sajta www.americancorners.rs

Autor: nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments