Zec Petar, najveći porodični filmski događaj ovog proleća stiže u Arenu Cineplex. 

Tokom premijernog vikenda, 24. i 25. marta, od 11:30h do 13:30h najmlađi posetioci Arene imaće priliku da se zabavljaju sa animatorima, odigraju igricu Zeca Petra u holu bioskopa i osvoje nagrade, dok ćemo sledeće subote, 31. marta u istim terminima zajedno farbati jaja, bojiti bojanke i družiti se u preduskršnjoj atmosferi u holu Arene Cineplex.

Zec Petar ili originalno Peter Rabbit na veliko platno stiže iz obožavane i rado čitane serije knjiga čiju popularnost najbolje opisuju brojke: 45 miliona prodatih knjigaprevodi na 36 jezika i 114 godina postojanja bez naznaka da im popularnost opada. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez pantalona je svojevrsna ikona koja je ušla (i ostala) u srcima najmlađih ali i onih malo starijih.

Drugačiji Zec Petar

U filmu publiku zabavlja ipak malo drugačiji zec, kako i sami producenti naglašavaju. Zec Petar, koji će nas ovog proleća naterati na porodični odlazak u bioskop, je nestašan, pomalo nevaljao i obožava da stvara probleme. Upravo takav zec u ovoj priči suočiće se sa velikim životnim izazovima i nevoljama.

Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora pa počnu da je uništavaju bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali, mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je istovremeno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju završava bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tomice odvešće ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti ravno u londonsku metro stanicu pa sve do opasnih ulica grada i nazad. Ali na kraju, Petar mora  da shvatiti da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

Pogledajte trejler:

Autor: nsuzivo.rs/Arena Cineplex

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments