Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević podseća na novouvedene mere Gradskog štaba za vanredne situacije i apeluje na građane da se pridržavaju propisanih smernica kako bi adekvatno zaštitili sebe i druge u vreme trajanja pandemije.

S obzirom na činjenicu da broj zaraženih ne opada u poslednjih nekoliko dana, obaveštavamo javnost da se prema izveštajima, zaraza najčešće prenosi u ugostiteljskim objektima, zbog velike socijalne interakcije. Stoga apelujemo na sve koji su odgovorni za njihovo funkcionisanje, kao i na one koji ih posećuju, da nose maske, pridržavaju se propisane distance i vode računa o higijeni ruku.

U cilju obezbeđivanja zdravstvene bezbednosti građana Grada Novog Sada važno je da svi shvate ozbiljnost situacije kako ne bi došlo do uvođenja vanrednog stanja na teritoriji Grada.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Mitar
06/07/2020 14:30

Ozbiljne države ne apeluju nego imaju mehanizme da naredbe sprovedu u delo, a najefikasnije su se pokazale kazne po džepu, od bacanja đubreta do nošenja maski
Nisu oni bolji ljudi od nas nego država radi svoj posao i svi se pridržavaju, a kod nas komunalna policija služi za čega