Publika će na dan otvaranja moći da pogleda više od 15 najgledanijih filmova iz prethodnog perioda po specijalnoj ceni od 100 dinara, a za sve ljubitelje bioskopa, pripremili smo i Welcome back meni koji podrazumeva velike kokice i točeni sok 0,5l po specijalnoj ceni od 250 dinara.

PROČITAJTE: Pogledajte šta nas to novo čeka u Arena Cineplex-u

Na repertoaru će se naći filmovi Ajvar, Spajdermen: Daleko od kuće, Džumandži: Sledeći nivo, Bilo jednom… u Holivudu, Džoker, Gospoda, Paklene ulice: Hobs i Šo, Patrolne šape 2, Led 2, Kralj lavova, Aladin, Grdana – Gospodarica zla, Zaleđeno kraljevstvo 2, Le man ’66: Slavna 24 sata, Aladin, Tajna izgubljenog kraljevstva, Frka, Loši momci zauvek, 1917.

Ulaznice su u prodaji od danas, a radno vreme blagajne bioskopa Arena Cineplex je do 21h.

Bioskop Arena Cineplex poštovaće sve epidemiološke mere u cilju sprečavanja širenja korona virusa donete od strane Kriznog štaba. Primeniće se razmak između dve pojedinačne kupovine karata. Prilikom kupovine bioskopskih karata, fizički će se razdvojiti porodice, odnosno grupe do 6 osoba, parovi i pojedinci. Posetioce ćemo podsećati da je nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru obavezno, a pre ponovnog otvaranja, izvršeno je detaljno čišćenje i dezinfekcija sala i drugih prostorija u bioskopu.

Pozivamo sve ljubitelje filmova da poštuju donete epidemiološke mere kako bi na bezbedan način ponovo uživali u najboljim kinematografskim ostvarenjima na velikom platnu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments