“Back to school” u šoping centru Promenada

       

Uskoro će školsko zvono pozvati u klupe sve đake, svi oni sa radošću iščekuju susret sa svojim drugarima, nastavnicima i novim izazovima. Ipak, među svim školarcima najsrećniji, ali i najzbunjeniji su svakako đaci prvaci. Da bi pripreme, ali i sam polazak u školu protekao upravo onako kako treba u šoping centru Promenada očekuje vas širok asortiman najbolje opreme za školarce.

Kako bi rasterećeno obavili kupovinu neophodnog školskog pribora unapred odredite dan kada ćete obići prodavnice i knjižare. Prvi korak u pripremama je svakako đačka torba koja mora da bude prilagođena potrebama mališana, a neka deca zajedno sa vama odaberu novu pernicu, bojice, sveske, odeću. Na taj način podstaknućete uzbuđenost mališana i iščekivanje da što pre isprobaju nove stvari koje ste nabavili u prodavnicama Ars, Vulkan knjižara, Pertini Toys, Univerexport, Mini Home.

A za one malo starije Gigatron je pripremio Laptop računare i tablete, da svoje školske ali i studentske dane učine produktivnijim i zabavnijim.

Kako bi se svakog jutra vaše dete bilo odmorno i spremno za nove školske izazove, neophodan je zdrav doručak koji možete spakovati u kutije za užinu, a velik izbor kutija možete pronaći u prodavnicama Vulkan, Pertini Toys, Univerexport i Mini Home.

Iskoristite priliku da u šoping centru Promenada, odaberete odgovarajući školski pribor, nabavite potrebne knjige, učestvujete u nagradnoj aktivaciji “Povratak u školu” i spremno dočekate prvi dan škole.

Aktivacija “Povratak u školu”

Svaki dan, od 22. do 25. avgusta, Promenada će obradovati prvih 10 kupaca koji pokažu račun od 2.500 RSD ili više iz sledećih radnji: Vulkan knjižara, Ars, DexyCo Kids, Pertini Toys, Univerexport, Mini Home i Gigatron.

Najbrže kupce očekuju sjajni školski paketi, a potrebno je da pokažete račun i đačku knjižicu na promo pultu, kao i da odgovorite na kratko kviz pitanje o Promenadi.

Zakoračite u novu školsku godinu u šoping centru Promenada!

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments