Novosadsko pozorište ovih dana nastavlja svoju tradicionalnu akciju” Bazar knjiga za Svratište za decu i omladinu” sa ciljem pomoći siromašnim sugrađanima. Svi građani koji su u mogućnosti, od danas do kraja akcije 19. decembra, mogu u pozorište da donesu i svoje knjige.

Ovoga puta pomoć je namenjena Svratištu za decu i omladinu na Bulevaru oslobođenja 39. Akcija je osmišljena kao prodaja knjiga, biće upriličena 18, 19. i 20. decembra u holu Novosadskog pozorišta (Jovana Subotića 3-5).

Knjige  po 100 i 200 dinara  prodavaće se od 10 do 19 časova. Nakon poslednjeg dana prodaje, sav prikupljeni novac pozorište će uručiti koordinatoru Svratišta koji će, kako je dogovoreno, od tog novca kupiti ono što im je najpotrebnije.

Važno je napomenuti i to da sugrađani svakog dana, od danas do kraja akcije 19. decembra, mogu u pozorište da donesu i svoje knjige kako bi dodatno obogatili ponudu. Knjige koje će se prodavati prethodno su prikupljene upravo zahvaljujući publici Novosadskog pozorišta. Novosadsko pozorište je do sada u nekoliko navrata pomoglo ŠOSO “Milan Petrović” i Prihvatnu stanicu i dnevni boravak za beskućnike.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments