“BEBI” PARKING KARTE: Roditeljima novorođenčadi 30 sati besplatnog parkinga

       

U prostorijama Kliničkog centra Vojvodine, danas, 27. marta, JKP “Parking servis“ promovisalo je “bebi“ parking kartu.

Konferenciji su prisustvovali Stevan Lugonja, direktor JKP “Parking servis“, Nenad Erdeljan, pomoćnik direktora KCV za tehničko-komercijalne poslove i prof. dr Tihomir Vejnović, upravnik Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Ovom prilikom, direktor Preduzeća, Stevan Lugonja, izjavio je: “Neobično mi je drago što smo kao Preduzeće u prilici da našim sugrađankama olakšamo plaćanje parkiranja i da im poklonimo 30 sati besplatnog parkiranja. Ovo je životni perid mladih roditelja koji se pamti za sva vremena i nema sigurno lepšeg ni važnijeg osećanja od toga da je u naše živote došao novi član porodice, da smo dobili dete. Mi smo želeli da na ovaj način olakšamo roditeljima komunikaciju od kuće do savetovališta, redovnih kontrola i svega onoga što je karakteristično za ovaj period života i deteta i roditelja. Želeli smo da im olakšamo odlaske kod lekara i da se makar u tim trenucima ne opterećuju plaćanjem parkiranja“.

Prof. dr Tihomir Vejnović pohvalio je inicijativu “Parking servisa“ rekavši da je to human i pragmatičan gest jednog gradskog preduzeća koje i na ovakav način vodi računa o našim majkama i deci. Profesor je naglasio da se na Klinici za ginekologiju i akušerstvo godišnje porodi 4 000 novosađanki.

Ovom inicijativom Preduzeće poklanja 30 sati parkiranja roditeljima novorođene dece. Pravo na besplatno parkiranje i korišćenje “bebi“ parking karte imaju roditelji sa prebivalištem na teritoriji grada Novog Sada. Karte se mogu preuzeti u Službi za prodaju JKP “Parking servis“, u Ulici Filipa Višnjića 47, radnim danima od 8 do 16 časova.

Autor: nsuzivo.rs

1
Komentari:

1 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
1 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Miloš

Pretrgli se. Koliko odvratna i reketaška kompanija.