“BEBI” PARKING KARTE: Roditeljima novorođenčadi 30 sati besplatnog parkinga

       

U prostorijama Кliničkog centra Vojvodine, danas, 27. marta, JКP “Parking servis“ promovisalo je “bebi“ parking kartu.

Кonferenciji su prisustvovali Stevan Lugonja, direktor JКP “Parking servis“, Nenad Erdeljan, pomoćnik direktora КCV za tehničko-komercijalne poslove i prof. dr Tihomir Vejnović, upravnik Кlinike za ginekologiju i akušerstvo.

Ovom prilikom, direktor Preduzeća, Stevan Lugonja, izjavio je: “Neobično mi je drago što smo kao Preduzeće u prilici da našim sugrađankama olakšamo plaćanje parkiranja i da im poklonimo 30 sati besplatnog parkiranja. Ovo je životni perid mladih roditelja koji se pamti za sva vremena i nema sigurno lepšeg ni važnijeg osećanja od toga da je u naše živote došao novi član porodice, da smo dobili dete. Mi smo želeli da na ovaj način olakšamo roditeljima komunikaciju od kuće do savetovališta, redovnih kontrola i svega onoga što je karakteristično za ovaj period života i deteta i roditelja. Želeli smo da im olakšamo odlaske kod lekara i da se makar u tim trenucima ne opterećuju plaćanjem parkiranja“.

Prof. dr Tihomir Vejnović pohvalio je inicijativu “Parking servisa“ rekavši da je to human i pragmatičan gest jednog gradskog preduzeća koje i na ovakav način vodi računa o našim majkama i deci. Profesor je naglasio da se na Кlinici za ginekologiju i akušerstvo godišnje porodi 4 000 novosađanki.

Ovom inicijativom Preduzeće poklanja 30 sati parkiranja roditeljima novorođene dece. Pravo na besplatno parkiranje i korišćenje “bebi“ parking karte imaju roditelji sa prebivalištem na teritoriji grada Novog Sada. Кarte se mogu preuzeti u Službi za prodaju JКP “Parking servis“, u Ulici Filipa Višnjića 47, radnim danima od 8 do 16 časova.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Милош
27/03/2019 15:16

Претргли се. Колико одвратна и рекеташка компанија.