Klub pivara Novi Sad organizuje predavanja  o kuvanju zanatskog piva pod nazivom Vodič kroz kućno pivarstvo – kuvanje kroz etape.

Prvo predavanje održaće se 15. oktobra sa početkom u 18 časova, u prostorijama 3Bir brewery – Zbir pivara, u Futoškoj 12, u Novom Sadu.

Predavanja koja su potpuno besplatna održavaće se dva puta mesečno, a prijava je obavezna preko Fejsbuk stranice Kluba pivara Novi Sad.

Predavanja su osmišljena tako da se jednom mesečno zajednički obrađuje dogovorena tema, a jednom mesečno zajednički kuva dogovoreno pivo.

“Posle uspešno organizovana tri takmičenja kučnih pivara, došli smo na ideju da organizujemo i predavanja o pravljenju zanatskog piva. Predavači će biti viđeniji kućni pivari sa domaće scene, kao i gosti iz inostranstva i domaći tehnolozi. Na svakom susretu obrađivaćemo novu temu i sve je totalno besplatno u cilju popularizacije craft piva.  Obavezan je dolazak na oba predavanja u mesecu jer će se tematski obrađivati jedan stil piva. Za početak to će biti porter”, rekao je Igor Vapenski iz Kluba pivara Novi Sad.

Dodatne informacije možete pogledati na Fejsbuk stranici Kluba pivara Novi Sad.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments