Foto: Psychologies

Centar za omladinski rad i Biciklistički klub Stražilovo, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, organizuju besplatne rekreativne vožnje biciklima na Stražilovu za mlade uzrasta 15 do 30 godina. Cilj organizovanja vožnji jeste ponuda sadržaja za mlade za kvalitetno provođenje slobodnog vreme, fizičko angažovanje mladih u odnosu na online rad i okruženje, i njihovo jačanje imuniteta.

Rekreativne vožnje biciklima na Stražilovu za mlade organizuju se svake nedelje od 23. avgusta do 15. novembra s početkom u 11 sati. Staze kojima se planira vožnja, dugačke su 3-7 kilometara i prilagođene su rekreativcima svih uzrasta. Vožnje se organizuju uz pratnju profesionalnih biciklista koji su osvajači državnih prvenstava u planinskom biciklizmu i omladinskih radnika/ca.

Za svakog učesnika/cu obezbeđene su mere zaštite od virusa korone, a iz istog razloga voziće se u grupama od 5 do 7 mladih.

Za one koji bi želeli da učestvuju ali nemaju adekvatnu opremu, obezbeđno je iznamljivanje bicikla za šta je potrebna prijava najkasnije 2 dana pre vožnje.

Prijava za učešće u rekreativnim vožnjama biciklima na Stražilovu za mlade je obavezna na broj 063/528685.

Više o samom događaju možete pogledati i na linku.

Rekreativne vožnje biciklima na Stražilovu za mlade sprovode se u okviru projekta “Zdravlje mladih ispred profita” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta na osnovu Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za sprovođenje ciljeva Nacionalne strategije za mlade i programa “Mladi su zakon”.

Izvor: RTV

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments