Povodom obeležavanja početka zimskog raspusta u Vojvodini, manifestacija Ledena šuma organizuje bogat program u toku predstojećeg vikenda uz besplatne kulturno-zabavne sadržaje u Dunavskom parku u Novom Sadu.

U petak, 21.decembra, u svim smenama je omogućeno besplatno klizanje za grupne posete predškolskih i školskih ustanova a u večernjim časovima posetioci će moći da uživaju u kulturnom programu manifestacije.

Gudački trio Positanoposetioce će uvesti u vikend svojim klasičnim obradama najpoznatije filmske muzike i svetskih hitova koji su na njihovom repertoaru u petak, od 17 i 30 do 18 i 30 časova.

Već od 19 časova na centralnoj muzičkoj bini nastupaće jedinstven sastav Soundcheck Orchestra koji predvodi novosadska muzičarka Gabriella Benak. Ovaj orkestar, koji publika neformalno proglašava muzičkom senzacijom, svakim svojim nastupom izaziva oduševljenje i aplauze svih generacija. Sastav Souncheck Orchestra čine muzičari mlade generacije koji svoje klasično obrazovanje interpretiraju najboljim repertoarom pop-rok muzike.

U subotu, 22. decembra, od 11 časova očekuje vas tradicionalno razbuđivanje i dobar provod sa Haos animatorima a već od podne svi zainteresovani mogu posetiti i ekološku kreativnu radionicu na kojoj će se praviti novogodišnji ukrasi od recikliranih materijala. Ova radionica je organizovana uz podršku tima diplomiranih psihologa iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i ima za cilj da kroz druženje i zabavu skrene pažnju ljudi na mogućnosti procesa recikliranja. Radionica je namenjena svim uzrasnim grupama i održaće se u trajanju od dva sata.

Večernji tremini na klizalištu i provod u Snežnom gradu su zagarantovani uz najbolje DJ hitove.

Program u nedelju, 23.decembra, u jutranjem terminu od 11 časova rezervisan je za dečije animacije, Haos animatora a od 18 časova svi ljubitelji cirkusa treba da posete Ledenu šumu gde će gostovati udruženje Kreativni pogon i izvođači koji će ih sigurno ostaviti bez daha svojom cirkuskom predstavom.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments