U susret predstojećim novogodišnjim praznicima Manifestacija Ledena spremila je niz dešavanja da posetioci kvalitetno isprate i poslednji vikend u 2018. godini uz besplatan program i kulturno-zabavne sadržaje u Dunavskom parku, u Novom Sadu.

Vikend zabava počinje u petak, 28.decembra, kada će od 18 časova na centralnoj muzičko-scenskoj bini, nastupiti Gradski pop hor “Radio“. Ovaj horski sastav čine novosađanke koje se iz ljubavi i hobija bave pevanjem a okupljene su oko jedine zajedničke misije – da pesmom i prepoznatljivim repertoarom ulepšaju stvarnost i svaki trenutak publike, uz njih na sceni. Predvođen dirigentkinjom Dušicom Stojković, Gradski pop hor “Radio“ već duže vreme svojim nastupima i interpretacijama poznatih pop-rok numera, nedvosmisleno osvaja srca i pažnju publike.

Takođe, tokom vikenda u Ledenoj šumi, biće prikupljani i prilozi za humanitarnu akciju “Slatkiš za mog drugara“ koju dvanaestu godinu za redom organizuje Radio-televizija Vojvodine.

U subotu, 29. decembra, posetioce očekuje zabava za najmlađe posetioce uz Haos animatore koji će na programu Ledene šume nastupiti od 11 do 12 i 30 časova. Posle podne, u terminu od 16 i 30 časova sledi dečija predstava i druženje sa pozorišnom trupom Vragolani a večernji časovi rezervisani su za klizanje i zimske delikatese u Snežnom gradu i najbolje DJ hitove.

Nedelja, 30.decembar, programski će posetiocima ponuditi različite sadržaje za sve generacije. Jutarnje animacije za decu počinju od 11. časova a posebna atrakcija za posetioce biće i doček Moto Deda Mrazova koji će posetiti Ledenu šumu u 13 časova. Okupljeni članovi iz moto klubova “Apostoli“, “Otpisani“ i “Horda“, će nakon svoje humanitarne rute po gradu i okolini doći i na druženje u Dunavskom parku gde su za najmlađe posetioce pripremili iznenađenja.

Specijalno nedeljno veče u Ledenoj šumi rezervisano je za dugo očekivani nastup Silvije Stanišić-novosadske Merilin Monro koja će, uz pratnju plesne grupe Akokan, na centralnoj muzičkoj bini nastupiti od 20 časova. Jedna od najtraženijih imitatorki u Srbiji – Miss Monroe, će svojim muzičkim repertoarom i jedinstvenim scenskim nastupom publici doneti dašak glamura zlatnog Holivuda.

Već u ponedeljak, 31. decembra, posetioce u Ledenoj šumi očekuje i zabavni program povodom tradicionalnog obeležavanja dočeka Dečije Nove godine. Tom prilikom će se, uz tradicionalni novogodišnji dečiji maskenbal, iz Dunavskog parka pustiti više od hiljadu balona.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments