JКP “Parking servis“ od srede, 20. januara neće naplaćivati parkiranje na delu platoa u Mičurinovoj ulici građanima koji na punkt za vakcinaciju u Hali 1 Novosadskog sajma budu dolazili automobilom, a nalaze se na spisku prijavljenih za vakcinaciju.

Automobile će moći da parkiraju na manjem delu platoa, dok će ostatak parkirališta uobičajeno moći da koriste ostali građani. JКP “Parking servis“ na ovaj način želi da građanima izađe u susret i da im omogući da što pre i jednostavnije obave vakcinaciju, a njihovi radnici će na licu mesta organizovati parkiranje.

Podsetimo, od sutra kreće masovna imunizacija Novosađana. Vršiće se na Novosadskom sajmu, gde je postavljeno 10 pozicija za vakcinaciju. Prema rečima gradonačelnika Novog Sada Miloša Vućevića za prvi dan masovne vakcinacije ima 720 prijavljenih građana.

Gradonačelnik je na svojim profilima na društvenim mrežama objavio šemu Hale 1 koja je pripremljena za sutrašnju vakcinaciju. Instalirano je 96 mesta za popunjavanje obrazaca, čekaonica sa 80 mesta i 10 punktova za lekarske preglede i još toliko za vakcinaciju.

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments